Metode de Plată

Societatea
Street Light Concept S.R.L., o societate organizată în baza legii române, având sediul în Otopeni, Ilfov, Strada Drumul Gării Odăi, Nr. 8, modul 2, parter, camera 1, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J23/730/2020, cod unic de înregistrare 42261796, își desfășoară activitatea în conformitatea cu Legea Română în vigoare.
Date de contact: streetlightconcept@gmail.com / 0722 91 98 20.


Prețurile
Toate prețurile afișate sunt exprimate în Lei (RON), iar cheltuielile de livrare nu sunt incluse. Valoarea taxelor de transport va fi discutată în funcție de volumul comandat.

Comenzile
Se vor prelua exclusiv online prin completarea formularului aferent. cumpărătorul își asumă acuratețea informațiilor personale transmise și poate solicita oricând modificarea acestora accesând secțiunea Contul Meu sau prin intermediul formularului de Contact.

Plata comenzilor se poate efectua prin două metode: transfer bancar sau direct cu cardul online.

I. Plata prin transfer bancar
În cazul opțiunii de plată „Transfer Bancar”, comanda se va finaliza la apăsarea butonului aferent. Sistemul vă va redirecționa automat, afișând un mesaj de succes. Veți recepționa pe email-ul personal toate informațiile legate de plată: numele complet al societății, adresa, CUI, număr de cont IBAN și numele complet al băncii. Valoarea comisioanelor percepute pentru plata prin transfer bancar este dată de banca inițiatorului transferului.

II. Plata online cu cardul bancar (Maestro/Visa/mastercard) prin EuPlatesc.ro
În cazul opțiunii de plată „Online prin card bancar” veți fi redirecționat către pagina securizată a procesatorului de plăți EuPlătesc.ro, unde veți completa un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizațiile de carduri Visa/MasterCard și care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la deținătorul de card!

Politica de retur
Produsele comandate și recepționate se pot returna fără probleme. Este necesar doar sa ne anunțați pe email (streetlightconcept@gmail.com) sau telefonic 0722 91 98 20.
Potrivit legislației in vigoare, privind produsele achiziționate la distanță, aveți la dispoziție 15 zile calendaristice de la primirea coletului, să returnați produsele dacă acestea sunt în condiții perfecte (exact în aceleași condiții în care au fost livrate), fără urmă de uzură sau deteriorare a produsului. Costul transportului de retur fiind suportat în totalitate de client.

Reclamații și sesizări
Orice reclamație a utilizatorului final poate fi transmisă completând formularul de contact sau direct la adresa mai sus menționată. Detalii Protecția Consumatorului – ANPC.